content/slider/slide.jpg

Vélemények

Írja meg véleményét! | 29 véleményt írtak rólunk

MashaNax

2017. 12. 08
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0 XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection. Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo, Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types! You read this - it means it works! ;) Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version. Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2": https://www.youtube.com/watch?v=bcJlRr_AV2Y https://www.youtube.com/watch?v=nRcS3RJId9M

JuliezRet

2017. 11. 27
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0 XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection. Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types! You read this - it means it works! ;) Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Szennai-Nagy Erika, fesztiválszervező

Nagyhalász
Nagyhalászi Gólyafesztivál
2016. 04. 15
„A technikai dolgokkal minden rendben volt, maximálisan. Időben itt voltatok, kezdtetek,befejeztétek. A közönség odáig volt. Mindenki azt mondta, hogy ez most nagyon jó!

Smid Józsefné, alpolgármester

Kemecse
Kemecse Városnap
2016. 04. 15
Kemecse Város Önkormanyzata képviseletében köszönöm, hogy a Társulat látványos produkcióval színesítette Városnapi rendezvényünket. Nem jártak meg nálunk, így nagy szenzációnak számított. Külön kedves színfolt, hogy bevonják a közönséget, különösen a gyerekeket, akiknek felejthetetlen élmény lesz.

Sziráczki Gyula, A bódvaszilasi Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár intézményvezetője

Bódvaszilas
2016. 04. 15
Maradéktalanul elégedettek voltunk a szolgáltatásaikkal. Ámulatba ejtették a közönséget a sokszínűségükkel. A helyi közönség alig várja a következő produkciót.

Liptákné Spisák Beáta, szervező

Szendrő
2016. 04. 15
A Vaga Banda Társulata minden körülmények között garancia az érdeklődő közönség figyelmének összpontosítására, produkciójuk színes, látványos és többszöri találkozás ellenére sem egyhangú, mondhatnám megunhatatlan. Megbízható együttműködés, pontosság és rugalmasság jellemzi a szervezői munkájukat, a produkciójukban még sohasem csalódtam, sem mint szervező, sem mint szemlélődő."

Dr. Kiss Ákosné Gonda Erika, a Gárdonyi Géza Művelődési Ház Intézményvezetője

Hejőcsaba
2016. 04. 15
„A hejőcsabai Disznótoros rendezvény csúcspontja a Vaga Banda társulat gólyalábasainak előadása volt. Nem tudom megmondani, hogy mikor szórakoztam ilyen jól és nem csak én, a közönség is, - a hasunkat fogtuk a nevetéstől a vásári komédiás előadásotokon… rendezvényről mindenki azzal kéréssel ment haza, hogy a Vaga Bandát jövőre is feltétlen hívjam meg.

Szilágyi Eszter és Szabó Elemér

2016. 04. 13
A Vagabanda fényei bearanyozták augusztusban tartott esküvőnket. A társulat egy tűzvarázslattal tüzesítette a násznép hangulatát. Mindenkinek szívből ajánljuk ilyen és hasonló jeles események alkalmával a Vaga Bandát!

Drótos Attila

Miskolc
Kocsonyafesztivál 2007
2016. 04. 13
Szevasztok Fiúk! Nagyszerű volt a műsorotok a 2007. februári Miskolci Kocsonyafesztiválon. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Családommal először láttuk a műsorotokat elejétől a végéig. A kislányunk egyfolytában a Vaga Bandát követte. Remek hangulatot csináltatok. Amíg benneteket néztünk, olyan érzésem volt, mintha visszaléptünk volna az időben úgy 100 évet. Kitűnő volt a muzsika, az öltözékek, a szófordulatok, az ötletek, a helyszínek. Nélkületek szegényebb lett volna a kocsonyafesztivál műsorkínálata. Le a kalappal! Hajrá!

Szakszon Péter és családja

2016. 04. 13
Üdvözlöm a Vaga Banda társulatát! Engedjétek meg, hogy köszönetet mondjak felejthetetlen műsoraitokért, amit a jósvafői falunapokon adtatok elő! Lenyűgözően magával ragadó a stílusotok, a közönséggel történő kommunikációtok pedig az egész produkció alatt szakadatlan volt. Könnyeden szórakoztattatok mindenkit, aki kíváncsi volt rátok. A gyermekeimet is elkápráztattátok, bár az ördögtől a nagyobbik fiam kicsit megijedt... További sikerekben gazdag komédiázást!

Nagy Zsolt

Tiszatarján
2016. 04. 13
Sziasztok! Nagyon tetszett a tiszatarjáni műsorotok. A kislányomnak külön élmény volt a közös fotózás lehetősége az előadás végén.

Vera

Várgesztes
2016. 04. 13
Sziasztok Kedves Vaga Banda tásulat tagjai! Nagyon szépen köszönjük az élményt, amit szeptember 18-án Várgesztesen a lovagi napokon átéltünk! Műsorotok igazán színvonalas, kacagtató, igazi gyermekbarát és felnőtt csalogató volt! Az esti tűz zsonglőr show a Várgesztesi Villaparkban meg maga volt a csoda! Ügyesek vagytok, köszönet a műsorokért magam és családom és persze kis falum nevében is! Csak így tovább, jövöre újra várunk titeket!!

Kakukk Éva

Kisnána
2016. 04. 13
Nagy öröm volt Veletek dolgozni a Kisnánai Várjátékon!!! Hálásan köszönöm az egész napi kitartásotokat! Zseniálisak és nagyszerűek vagytok! Visszavárunk Kisnánára!!!

Szabóné Zsuzsa

2016. 04. 13
Köszönjük azt a feledhetetlen élményt amit a gyermekeinknek okoztatok. A kislányom nagy rajongótok alig tudtam visszatartani,hogy Kassára is ne menjen utánatok további töretlen sikereket kívánunk nektek!

Szentirmai László

Zsákom
Nemzetközi Bábfesztivál
2016. 04. 13
Július elsején, a 13. Zsákomban a bábom bábfesztiválon, a vagabund csapat két fenegyereke – Forgács István és Kapusi Szabolcs - gyönyörűen felépített, aprólékosan kidolgozott koreográfiával, lélegzetelállító véggel záruló tűzvarázzsal ajándékozott meg mindenkit. Gépkocsik faroltak vissza az utcán, a Kávéház vendégei otthagyták italaikat az asztalokon, hogy a karzatra kitódulva a fesztiválozókkal együtt a megeredt esőben ázva is bámulják a sötétben sistergő tüzes mókát. A tér megtelt a rekvizitumok ontotta dízelgőzzel, a tűzijáték sistergő fényvarázsával, a mindenféle láncon, huzalon, cséphadarón utazó, köröző, színes lángok suhogásával. A két életerős legényember, fekete dresszeikben szinte táncot lejtve, az est sötétjében is ki-kivillanó kreol izmokkal ügyeskedve igazi férfimunkát végezett – szívből jött elismerő kiáltásokat csikart ki a nem mindennapi élményért hálás közönségből. Csak így tovább, sosem alább!

Szabó András, polgármester

Kunhegyes
Mihály napi Sokadalom
2016. 04. 13
Városunk jó visszhangú Mihály napi Sokadalom rendezvénye után Kunhegyes Város Önkormányzatának képviseletében ezúton tisztelettel megköszönöm, hogy produkciójával nagymértékben hozzájárult a sikerhez, elősegítette, hogy a Városi program változatos, magas színvonalú legyen!

Széll Krisztina, szervező

Makó
Makói hagymafesztivál
2016. 04. 13
Köszönet az egész csapatnak!

Chrobák Tünde, művelődésszervező

Kánó
2016. 04. 13
KEDVES SZABOLCS! CSODÁLATOSAK VOLTAK A FIÚK!!!!!!!!!!! A KÖZÖNSÉG APRAJA- NAGYJA ÉLVEZTE A PRODUKCIÓT! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Leszák Andi és Szegner Saci az Ipoly-Táj Társulás munkatársai

2016. 04. 13
A visszajelzések alapján sikerült megmozgatni Balassagyarmat város lakóit. Gyerekek-felnőttek egyaránt a gólyalábas produkcióról beszélnek. Sajnos én is és a kolléganőm is a műsor néhány percét láttuk, mert folyamatosan szaladoztunk, de a képeket visszanézve az emberek arca mindent elárul. A tűzzsonglőr produkció szintén rettenetesen látványos volt. Remélem jól éreztétek magatokat! Nagyon gratulálunk a csapathoz és bízom benne, hogy még találkozunk!

Pataki Zsuzsanna

Eger, Művészetek Háza
2016. 04. 13
Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni Önnek és a Vaga Banda Gólyalábasok társulatának, hogy fellépésükkel emelték a Művészetek Háza Eger…Kft. által szervezett Történelmi Vigasságok - Középkori Piactér c. idegenforgalmi rendezvényünk színvonalát. Mind a város lakói, mind az idelátogató vendégek dicsérték a rendezvény egyediségét, gazdag programkínálatát, a fellépők által teremtett fesztiváli hangulatot.

Szabadkai Verita

Pápa
Pápai Játékfesztivál
2016. 04. 13
Köszönjük szépen a szórakoztató perceket! Kicsik-nagyok egyaránt jól érezték magukat. Nagyon igényes vásári komédiában volt részünk, kívánjuk, hogy még sokszor jöjjenek el hozzánk minőségi produkcióikkal!

Takács Péter a Lencsési Közösségi Ház Vezetője

Lencsés
2016. 04. 13
A Lencsési Gyermeknapi Előzetesét 1991. óta szervezzük meg Békéscsabán a József Attila Lakótelepen. A Vaga Banda Társulat fellépése tovább öregbítette rendezvényünk hírnevét. Különleges produkciójuk méltó folytatása, a középkori vásári komédiáknak, a gyerekek és a szülők nagy örömére.

Mészáros Sándorné polgármester

Cserháthaláp
2016. 04. 13
A Cserháthalápi Önkormányzat nevében köszönjük, hogy az 5 országot érintő testvér települési találkozón színvonalas műsort nyújtottak a közösségnek! Remélem, hogy az első találkozást követi még újabb. További munkájukhoz sok sikert kívánok!

Varga István

Fonyód
2016. 04. 13
A Fonyódi Kulturális Intézmények által szervezett III. Fonyódi Télbúcsúztatón Schirilla György balatoni úszása mellett fergeteges hangulatot gerjesztett a Vaga Banda.

Rakusz Márta

Felsőtárkány
2016. 04. 13
A felsőtárkányi gyermekek és felnőttek nevében, köszönjük a műsort, reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk!

Molnárné Bujdosó Hajnal igazgató

Ároktő
2016. 04. 13
Hálás köszönetemet fejezem ki, az ároktői Dr. Mészáros Kálmán Általános Iskola tanulói és pedagógusai nevében, a Vaga Banda érdekes és kreatív előadásáért. Az ároktői gyerekek még nem láttak gólyalábas előadást, úgy gondolom, ezt a színes műsort sokáig emlegetik majd.

Sajó Attila igazgató, Sajószentpéteri Művelődési Központ

Sajószentpéter
2016. 04. 13
Azokat a produkciókat szeretjük, amelyek egyediek, izgalmasak, ötletesek, mással össze nem hasonlíthatóak. A Vaga Banda és a produkciói ilyenek. Köszönjük!

Bakosné igazgató

Hejőbába
2016. 04. 13
Örömünkre szolgált, hogy télűzésben, farsangolásban a hejőbábai gyermekek segítségére voltak. Köszönetünket fejezzük ki!

Szécsényi Orsolya igazgató helyettes

Eger
2016. 04. 13
A Dobó István Vármúzeum és az egri közönség minden évben nagy szeretettel és várakozással várja, a Vaga Banda műsorát! A Gárdonyi Irodalmi Fesztivál és a Végvári Vigaszságok történelmi fesztivál több ezres közönsége vidult már fel a Banda jóízű és minőségben kiemelkedő színvonalú produkcióitól. Mivel a Vármúzeum helyzete miatt csak színvonalas társulatokat hív meg programjaira, így a Vaga Banda Társulata biztos fellépő az Egri Várban!