Utca TV

Modern utcaszínházi előadás. Színházi, művészeti fesztiválokra, outdoor programnak. Minimális “nemzetközi” beszéd, külföldiek is értik. Formabontó, látványos, interaktív, humoros.

Utcatv 1Utcatv 2Utcatv 3

A Vaga Banda őrült “tudósai” új produkciójukban kísérletet tesznek arra, hogy összeházasítsák a televízió szokását az utcaszínház fantasztikus élményével. Céljuk, hogy meghozzák a kedvet a színházhoz, elcsalják az embereket a televízió elől.

Film és tv csatorna paródiák, rengeteg ötlet és humor. Magával ragadó, sodró lendületű produkció, zenével, kevés beszéddel és sok akcióval. Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, de nincs benne olyan megbotránkoztató rész, ami nem gyereknek való. Olyan művészeti- és színházi fesztiválokra ajánljuk, ahol nyitottak az új utcaszínházi kifejezési formákra és nem a megszokott hagyományörző előadást várják.

  

Díjazásunk bruttó 249.000-Ft, amely összegről számlát állítunk ki.

Az ár tartalmazza az utazási költséget Magyarország területén belül.

 

Gyakran Ismételt Kérdések:

Lehet-e alkudni az árból?

- Üzleti etikánk alapja, hogy mindenkit azonos minőségben és azonos fizetési feltételekkel szolgálunk ki. Ezért a díjazásból nem lehet alkudni.

 

Az ár tartalmazza az utazási költséget is?

- Igen. Magyarország területén belül mindenhol ennyibe kerül az előadás.

 

Az ár tartalmazza már az Áfát és minden más költséget?

- Igen. A díjazás már minden költséget tartalmaz. Nincs rejtett költség. Minden esetben számlát állítunk ki.

 

Lehet-e átutalással fizetni?

- Igen lehet. Maximum 30 napos átutalási határidővel.

 

Vállalnak-e egész napos szolgáltatást a rendezvényen?

- Nem. A Vaga Banda egy előadásba sűrítve szórakoztatja a közönséget.

 

Lehet-e változtatni a műsoridőn?

- Igen lehet. Előadásunk rövidebb jelenetekből, mozaikszerűen van összeállítva. Ezért lehet rövidebb az előadás, mint 50 perc. De ez a díjazáson nem változtat.

 

Hogy tudom megrendelni az előadást?

- Hívd a +36 20 357 9112 – es telefonszámot munkanapokon 9-17 óra között. Kapusi Szabolcs, társulat vezető  fogadja majd a hívásod. Ha nem tudom felvenni, ne aggódj, vissza foglak hívni. Telefonon egyeztetjük az időpontot és a részleteket. Ezt követően szerződést kötünk.

Ha inkább emailt küldenél, ide írj: eloadas.szervezes@gmail.com